Outfit details:     top / Calvin Klein, boyfriend jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren darker wash here on sale!, flats / H&M,shades / Forever21 

Disse billeder er fra en dag i sidste uge, da jeg havde min veninde Pernille over til lidt mad og rødvin. Vi gik en tur i det lækre vejr, hvor hun var så sød og skyde disse billeder af mig. Jeg har virkelig nydt at have lidt ferie, og at vejret har været så godt her hjemme i år. På mandag starter jeg igen på arbejde, hvor vi får ekstremt travlt på grund af modeugen. Jeg får allerede travlt her i weekenden, da jeg både skal til fødselsdag og til et par blogger events, så i morgen bliver sidste dag at ligge i haven og bare slappe af inden det igen går løs.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

These photos are from last week when I had my good friend Pernille over for dinner and redwine. We went for a walk in the beautiful weather where she took these shots of me. I have really enjoyed spending my holiday in Denmark this summer – the weather has just been amazing. On monday I go back to work again and we are gonna be super busy because of Copenhagen fashionweek. Actually I’m already attending a couple of events this weekend, so I better go all in for the last tanning in the sun tomorrow.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...