Adlinks:       coat / here, leather pants / here, hat / here, boots / here 

Nu ved jeg godt at i disse dage, kunne efteråret næsten ikke føles længere væk. Ikke desto mindre er butikkerne så småt begyndt at få efterårsvarerne på hylderne. Selv er jeg faldet over ovenstående fire ting, som jeg har planer om at anskaffe mig til efteråret; Et par læderbukser, cognacfarvede støvler, en lækker uld frakke og en chic hat at toppe mine lune outfits af med. Selv om jeg forbinder cognac farven med efterår, så synes jeg alligevel det pifter et ellers mørkt outfit op. Og med mørkerøde negle til, vil det lige sætte prikken over i’et.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I know that fall couldn’t feel any further away in these days, anyhow many stores have already put the fall items on the shelves. I have my eye on the above items. Leather pants are simply a must for fall, as is a chic woolen hat. A warm coat and a pair of cognac colored boots are also essentials I dream of having in my wardrobe the coming fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...