Ville lige vise mine nye støvler til de af jer der ikke allerede har set dem på Instagram (hedder byjennip). Her er i hvert fald et lidt bedre billede af dem. Jeg er ret vild med at de har lynlås i begge sider, det gør dem lidt rå. Og så har de sådan en lidt speciel grå-brunlig farve som ingen af mine andre støvler har. Jeg har efterhånden en del ankelstøvler, da det er mit foretrukne fodtøj nærmest hele efteråret og foråret. De er bare perfekte til at fuldende et look med jeans og en t-shirt. Selv om det ikke ligefrem er støvle vejr i disse dage, så har jeg da fået dem brugt en enkelt gang, og jeg skal også nok få smidt nogle outfit billeder op med dem i morgen eller fredag. Jeg fandt dem i H&M sat ned til 100 kr! Så er det jo næsten for dyrt ikke at købe dem haha.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I just wanted to show my new booties to those of you who hasn’t already seen them on my Instagram account (@byjennip). I will show them in an outfit tomorrow or Friday. I have quite a few pair of ankle boots – they really are my chosen footwear during fall and spring. They just match a pair of jeans and a T-shirt so well. Eventhough it’s not excactly boot weather at the moment I couldn’t resist buying them. I found them ver cheap in H&M about two weeks ago.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...