Forleden aften da jeg sad og lurede lidt rundt på nettet og faldt over kjolen fra Asos, faldt jeg også over en anden ting. Nemlig denne smukke paillet besatte nederdel med azteker print. Jeg spottede den på hende her, og var straks nødt til at klikke den hjem. Jeg er dog en smule nervøs for om den bliver for kort. Jeg læste alle reviewsne inde på hjemmesiden, og mange skrev at nederdelen var stor i størrelsen, så jeg er ret spændt på om jeg har valgt den rigtige størrelse. Ellers må den sælges. I kan finde den her eller ved at klikke på billedet. Den er fra det amerikanske mærke Express, og sendes også fra USA. Derfor er der for det første længere leveringstid, men fragten til Danmark gjorde at jeg måtte lægge knap 150 kr. oven i nederdelens pris – bare så I lige er opmærksomme på det.

  / Indeholder adlinks

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

When I was surfing around on the internet the other day I spotted this beautiful sequinned skirt on Helena from brooklynblonde.com. I had to buy it right away. I must say I’m a bit concerned about the size. I read all of the reviews and many claimed that the skirt runs big. But I fear it will be too short for me, so I’m a bit excited to receive it and try it on. If it doesn’t fit I’ll have to sell it so I really hope it does! You can find the skirt here or by cklicking on the photo above. 

/ contains adlinks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...