Husker I at jeg har det menu punkt der hedder ‘opskrifter’? Der ryger en opskrift op et par gange om måneden, men jeg arbejder på at få lagt lidt flere op. Jeg har allerede et par stykker i ærmet, som snart ryger op på bloggen. Indtil da kan I tjekke de andre ud, hvor der bl.a. er cheesecake, vegetarfrikadeller, sunde pandekager og meget andet. I kan bare søge efter det oppe i søge boksen i hjørnet. Opskriften på müslien, som er på billedet ovenfor, kan I også finde der inde eller hvis I klikker her. I kan finde alle de andre opskrifter ved at klikke på billedet.

Bloggen kommer nok til at stå urørt her over weekenden, da jeg skal hygge og feste med nogle søde piger, og så kommer min veninde på besøg helt fra Sjælland, så vi skal bare have nogle hygge dage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...