(Indeholder adlinks)     Outfit details: jeans /Denim & Supply by Ralph Lauren here, tee /Michael Kors, heels /Gina Tricot (similar here), purse /Urban Outfitters, shades /Forever21 here 

Så får I boyfriend jeansne at se på. Jeg ved ikke hvad I synes, men jeg er blevet rigtigt glad for dem. Er virkelig også blevet glad for mine spidse sko fra GT. De er så fine til næsten alt. Forleden havde jeg dem på i byen og danse, og mine fødder klagede slet ikke. Til gengæld havde jeg helt utroligt ømme lår to dage  senere. I ved lige som når man har squattet lidt for meget haha.

Tasken er også ny og en af mine New York køb. Jeg synes simpelthen den er så fin. Jeg er blevet meget vild med at tilføre accessories i boho stil til mit outfit.

___________________________________________________________________________________________________________________

Here’s my boyfriend jeans in action. I don’t know about you but I just love these jeans more and more day by day. My purse is new as well, also one of my New York purchases. I really love the boho trend that we see a lot of right now.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...