Jeg har i lang lang tid gerne ville have mig et par cool boyfriend jeans, men har ikke kunne finde de perfekte. Det, lige ind til jeg fandt disse i Macy’s i New York. Jeg er helt vild med det look disse jeans har. De sidder ikke så løst, men poser blot en smule, de går til anklerne, de har ikke for mange og for store huller og så kan jeg super godt lide vasken/farven på dem. Jeg har haft dem på en enkelt gang og er allerede super glad for dem. Jeg vil poste outfit billeder med dem i morgen. Mine nye boyfriend jeans er fra Denim & Supply by Ralph Lauren, og kan købes her på Asos (adlink), hvis I er interesserede.

_________________________________________________________________________________________________________________

I have been looking for the perfect pair of boyfriend jeans for a long time but couldn’t seem to find them, untill I found these in Macy’s when I was in New York earlier this month. I have worn them ones and I love them already. I’ll show them in an outfit post tomorrow, so stay tuned. My new jeans are from Denim & Supply by Ralph Lauren. Find them here on Asos (adlink).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...