Disse to bluser var blandt de ting der røg med mig hjem fra New York. Jeg så dem i Macy’s, og efter at have mærket kvaliteten blev jeg nødt til at have hele to styks med i shopping posen. De er så skønne og bløde at have på, og så er de en sikker go-to hvis jeg har tøjkrise. Tænker de vil være fine til jeans, enkle smykker og et par hæle, eller bare ud over en kjole en kølig sommeraften.

__________________________________________________________________________________________________________________

I found these two blouses in Macy’s when I was in New York last month, and they are so soft and comfy to wear, that I couldn’t just buy one. I think that both the grey and the black one will be suitable with jeans or anything really. They are the perfect go-to items if I don’t know what to wear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...