White cravings

Ville ikke have noget i mod at iføre mig dette outfit i dag. Jeg er blevet ret lun på den hvide tendens og vil gerne starte stille ud med kun at holde mit outfit delvist i hvidt. Jeg synes de rå boyfriend jeans er en god kontrast til alt det hvide. Samtidig bringer den pink bh lidt farve til looket. Jeg synes det er så flot når man kan ane en smuk og feminin bh under en lidt maskulin basic tee.

Jeg får mine forældre på besøg her i weekenden, så jeg glæder mig til bare at hygge om dem og spise lækker mad. Desværre har jeg nogle problemer med min computer, som gør det virkelig besværligt for mig at få lavet nogle indlæg. Jeg kan først få hjælp til det i løbet af næste uge, men vil se om jeg kan få postet et indlæg igen på mandag fra en computer på min skole.

See you ladies. xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...