Adlinks: Jeans / Dr. Denim (Solitaire), shirt / Primark (similar here), jacket: Zara (similar here), shoes / Gina Tricot (similar here), hat / H&M (similar here) 

Forleden havde jeg for første gang i år læderjakke på. Det er så lækkert at kunne mærke vejret ændre sig hele tiden. Desværre har det været virkelig blæsende de sidste par dage. Jeg var ude og løbe i formiddags og følte at jeg nærmest løb baglæns, med så kraftig modvind jeg havde. Heldigvis havde jeg jo så medvind hjemad 🙂

___________________________________________________________________________________________________________________

Last sunday was the first day I wore a leater jacket this year. It is so nice to actually feel the weather change day by day. Unfortunately it has been very windy – almost storm – the past few days, so imagine what challenges I had when I was out running earlier today. I swear I was about to give up haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...