Adlinks:    Jeans / BDG Urban Outfitters, tee / Michael Kors here, heels / Gina Tricot (similar here on sale!!), necklace / Forever21

Et outfit fra forleden, da vi boede på hotel inde i København. Jeg har siden jeg var lille taget meget på små hotel ophold rundt omkring i Danmark med mine forældre og min søster. Efter min søster og jeg er blevet ældre, og er flyttet til hver vores del af landet, er det ikke så tit vi er med mere, men jeg synes stadig det er så hyggeligt. Billederne blev taget på hotelværelset, med en meget lækker udsigt i baggrunden, lige inden vi skulle ned i deres restaurant og spise virkelig lækker mad. Jeg har haft en helt fantastisk påske og har nærmest ikke haft tid til bloggen. Jeg kan ikke forstå at min ferie allerede er ved at være slut. Den er jo gået alt for hurtigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...