Dette var hvad jeg var iført forleden. Meget enkelt og ligetil. Lidt a la det designertøj du finder her. I dag har jeg en del at se til, da jeg sammen med min gruppe, kæmper med at få et projekt færdigt på studiet. Samtidig så skal jeg til studietursmøde, ud og handle ind til weekenden, hvor min søster og min veninde kommer. Og nå ja så skal jeg også lige have bagt en cheesecake i aften, så vi kan guffe lækker dessert i morgen. Opskriften skal jeg også nok smide på bloggen snart under ‘opskrifter’. Den er super nem, kan jeg afsløre.

Jeg synes at det fine forårsvejr er gået hen og blevet lidt mere eferårsagtigt. Det er koldt og træerne er nøgne, og jeg har endda pådraget mig en forkølelse 🙁

_________________________________________________________________________________________________________________

This is what I wore the other day. Very simple. I have a lot do today as I’m struggling with a project that has to be finished soon. Tomorrow my sister and my good friend are coming to visit me. Can’t wait to see them. I’m going to bake a delicious cheesecake for them. Yummy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...