Dette outfit er fra i fredags, da jeg havde min søster på visit. Man kan virkelig mærke det er blevet varmere. Det var ikke en gang koldt med bare fødder. Og vanterne har nu også været af i tre dage! Selvfølgelig skal jeg huske på at det jo altså ikke er forår endnu, så jeg ikke ender hjemme under dynen med hoste og snotnæse, meen lunere tider er på vej. Det er egentligt sjovt som alle snakker om vejret for tiden, men jeg tror det er det der med at det er nu man kan mærke at det skifter fra vinter til forår. Lysere morgener. Lysere aftener. Det er lige pludselig for varmt med vinterjakken. Fuglene synger. Mere energi.

Både t-shirten og skoene er nye. Skoene har jeg vist jer, men det er en first for t-shirten. Jeg har linket til de forskellige items nedenunder. Jeg har egentlig lidt gået og manglet sådan nogle basis t-shirts, som man lige kan hoppe i med et par jeans og sine favorit sko. Må have nogle flere af dem.

Jeans / Global Funk, t-shirt / Karen by Simonsen, heels / Gina Tricot (similar here), coat Lanvin for H&M (similar here with 70% sale!!)

/Indeholder adlinks

________________________________________________________________________________________________________________

This is an outfit from last weekend. Both the shoes and the t-shirt are new adds to my wardrobe. Well I have already shown you the shoes but it’s a first for the t-shirt. I have actually been wanting basic t-shirts like this for a while. They are so easy to combine with just a pair of jeans and your favorite shoes. Got to buy more basic items! You can find adlinks to my outfit above.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...