Wouldn't mind wearing

Dette sæt ville jeg absolut ikke have noget imod at iføre mig i dag. Det er simpelt og feminint med et strejf af business. Det er ret perfekt til både studie, arbejde og til at gå ud og få en drink eller to i. Især skoene fra Tamaris har jeg et crush på (let them be mine!). De ligner, med de chunky 8 cm hæle, et par lækre hverdags sko, men også nogle man sagtens kunne tage på i byen og danse i hele natten. Jeg er faktisk på udkig efter et par sandaler, hvor remmene danner sådan et fint mønster hen over foden.

Hele outfittet har jeg fundet hos Magasin, og jeg synes Gestuz skjorten er med til at gøre outfittet lidt mere fint og klassisk. Skal det være lidt mindre fint og lidt mere råt, så snup en af din kærestes bluser og sæt til. En løs tee giver et mere afslappet look, men det ser stadig super stilet ud med hæle og en Decadent over armen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...