Fashionable men

Sources: Google + Pinterest

Mænd er de seneste årtier begyndt at gå op i deres udseende som kvinder gør. Især de sidste år har det været populært at adskille sig fra de andre via. personlig stil. Nogle mænd starter tilsyneladende på det moderæs allerede fra barnsben, men han er da også en cool lille gut ham oppe i hjørnet. Ham i det andet hjørne er nu heller ikke til klage over. Jared Leto gør det formidabelt i hvid smoking, butterfly, langt hår (Har jeg sagt at jeg er vild med kontraster?), og næsten unaturligt hvide tænder.

Jeg er meget imponeret over en mand som Karl Lagerfeld, der nu 80 år gammel, stadig holder stilen. Ikke noget med en skotskternet sweater og fløjlsbukser til ham. Ed Westwick gør det altså også godt, men Gossip Girl har nu også sat sit præg på vores syn på ham, am I right?

__________________________________________________________________________________________________________________

Throughout the past few decades men have become more conscious about their looks. Especially the last few years it has become very popular to make your own personal style. And some men manage to do it very well, just look at Jared Leto, Karl Lagerfeld and Ed Westwick. Even the little boy has his own cool style.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...