Get the Carrie Bradshaw lookSource: Pinterest

Nu hvor jeg om meget snart skal til Carrie Bradshaw land, synes jeg det var på sin plads med et lille indlæg til at få hendes stil. Jeg har, som så mange andre piger, efterhånden set serien og filmene et utal af gange. Jeg blev faktisk (igen) færdig med at se serien så sent som i går. Man må jo holde sig opdateret, når man skal til byen hvor det sker. Stiletterne fra H&M tror jeg næsten jeg bliver nødt til at kigge efter når jeg kommer til New York. Jeg må jo ikke shoppe noget før der. Den plisserede midi nederdel synes jeg virkelig også der er noget Bradshaw over. Skal helt sikkert kigge efter noget lignende i New York, eller måske et tyl skørt. Det kan bare være noget så svært at style.

Jeg glæder mig super meget til New York, og jeg har netop købt billetter til NBA!! New York Knicks vs. Brooklyn Nets i Madison Square Garden. Det bliver en oplevelse!

Der bliver muligvis lidt stille her inde imens jeg er væk, men vil se om ikke jeg kan nå at få forberedt lidt indlæg til jer. Hvis I har nogle forslag til indlæg I gerne vil have jeg laver, så skriv det endelig, så vil jeg se om ikke jeg kan opfylde jeres ønsker. Og ellers kommer der med garanti en masse lækre NYC indlæg når jeg kommer hjem igen.

_________________________________________________________________________________________________________________

As you probably know I am going to New York in a short time so I thought why not make a get-the-carrie-bradshaw-look post. I personally adore her style and even though it’s not everything I would wear, I relly get inspired by her looks. Take the pleated skirt for example. To me it is very Carrie Bradshaw’ish. I would love to find such one and pair it with the black stllettos above. A tutu skirt would also be very Bradshaw’ish but it’s a bit more difficult to style.

I can’t wait to go to NYC. In fact I have just purchased tickets for the NBA! New York Knicks vs. Brooklyn Nets in Madison Squar Garden. I’m so excited!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...