New York shopping list

 

Jeans / Current/Elliott, clutch / Vlieger & Vandam, lipstick / MAC (Russian Red), sunglasses / IVI – Daggerwing, heeled sandals / Michael Kors, panties / Victoria\’s secret, bra / Victoria\’s secret

Jeg er nu ved at have mig en god shopping liste til min New York tur om meget snart. Noget af det har jeg sat på denne collage til inspiration. Jeg har længe godt kunne tænke mig et par stilletto jeans, og disse fra Current Elliott med slid huller er en tilpas rå kontrast til mine stiletter. Jeg har i flere år, siden jeg så pistol-tasken første gang, haft et crush på den. Denne nye udgave med snake print, må jeg helt sikkert kigge efter der ovre. Mon man kan slippe gennem security med den i lufthavnen? 😉

Jeg kunne virkelig godt tænke mig nogle flere solbriller. Det er rart at kunne skifte efter hvilket outfit man har på. Desværre har jeg meget meget svært ved at finde solbriller som passer til mig, og tog derfor også sidste gang hjem fra USA uden et nyt par. Disse med tortoise mønster er dog røget til toppen af min liste. Håber jeg finder dem så de kan prøves på. Man skulle jo næsten være et skarn at komme hjem uden noget fra Victoria’s secret, når man har været i USA. Deres trusser er simpelthen så behagelige og strammer ikke ind de forkerte steder. En fin bh til at have under sommeren transparente bluser ville heller ikke være af vejen.

I kan finde links til alle tingene lige under collagen. Jeg tænker at lave en collage med steder jeg gerne vil se i New York, en af dagene. Denne gang har jeg jo 10 dage, og selv om nogle af dagene er bookede med studierelaterede ekskusioner og opgaver, så skulle der være en del tid til at opleve ting på egen hånd også. JEG GLÆDER MIG!

/ Indeholder adlinks

_________________________________________________________________________________________________________________

Since I’m going to New York this spring I have made myself a rather long shopping list. Some of the items are listed in the collage above. Gotta have a pair of stilletto jeans. These from Current Elliot with shredded holes are the perfect raw contrast to my stillettos. I have had a crush on the Gun bag for years and this new version with snake print is just calling my name. Wonder if I’ll get it through security check in the airport though 😉

I have a really hard time finding sunglasses but these with turtoise just went to the top of my list. Also some underwear from VS is coming with me home. That’s obvious.

You can find adlinks to everything in the collage just below the collage. I’m thinking of doing a post on places I want to go in New York. And of course you are more than welcome to share if you know any good cafés, shops, streets or anything interesting in NYC really. I have only been there ones for a few days, so I would be very grateful for some tips.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...