Opskriften på disse lækre cookies har jeg fundet her, og så tilpasset den lidt. Disse bliver lækre sprøde uden på og bløde indeni. Og min version skal I da heller ikke snydes for.

Til ca. 15 kæmpe cookies skal du bruge:
250 g. brun farin
2 tsk. vanille sukker
2 æg
1 tsk.salt
2 tsk. bagepulver
250 g. hvedemel¨
200 g. mørk chokolade (gerne 44-54% og gerne Marabou)
1 dl. rapsolie

evt. grofthakkede mandler

Fremgangsmåde:

Bland brun farin sammen med æg og vanillesukker, og pisk det sammen til en let og lys masse i ca. 2 min. Bland derefter mel, salt og bagepulver i, og pisk det sammen. Til sidst tilsættes olie, grofthakket chokolade og evt. mandler, som vendes i dejen. Stil dejen på køl en times tid.

Når dejen har stået i køleskabet i en time, tændes ovnen på 175 grader. Fordel cookie klatter på en bageplade med bagepapir. Du bahøver ikke at lave dem specielt store – det bliver de under bagning 😛 Bag dem evt. ad to omgange eller på to plader ved varmluft. De skal bage i 9-11 minutter. Lad dem efterfølgende hvile nogle minutter på en bagerist, så de kan ligge og blive sprøde.

Jeg elsker at drikke et stort glas mælk til mine coookies. Velbekomme!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...