Style crush

For tiden har jeg et style crush på bloggeren Maja Wyh. Jeg er ret vild med hendes lag på lag look og så kan jeg godt lide hendes ret naturlige og rå udseende med ‘rodet’ hår og minimalistisk make-up. Hun har sådan en feminin udstråling selvom hendes outfits er alt andet end sukkersøde. Jeg er især vild med den måde hun formår at sætte kontraster sammen på. Har hun f.eks. pelsjakke eller stiletter på, så toner hun det helt ned, ved at filføje slidte jeans, store uldne strikvamser eller rockede solbriller. Jeg elsker selv at sammensætte kontraster i mine outfits. Det giver sådan et godt spil i outfittet synes jeg. Jeg er først for nyligt støt på hendes blog. I kan klikke ind se mere til hendes outfits på www.majawyh.com. Hun har stort set ingen tekst, men mange billeder med inspirerende outfits.

__________________________________________________________________________________________________________________

Right now I have a style crush on the fashion blogger Maja Wyh. I love her layered oufitts and her natural looks with messy hair and minimalistic make up. I simply love the way she puts together contrasts in her outfits like when she is wearing high heels or a fur she pairs it with ripped jeans, chunky sweaters or rock chic sunnies. I love to mix contrasts myself in my outfits. If you want more of her inspirational outfits you can find them on www.majawyh.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...