Boots: Dixie // earrings: Butler & Wilson // tee: Karen by Simonsen // jeans: Karen by Simonsen 

Nu hvor jeg selv har fået købt mig et par statement øreringe, så tænkte jeg det ville være meget oplagt at lave et indlæg med mit bud på hvordan sådan et par kan styles. Min grundtanke har hele tiden været at jeg ville tilføre kontraster, for at skabe et fedt look. Derfor har jeg valgt at holde outfittet i en forholdsvis neutral farvepalette. På den måde toner det de markante øreringe lidt ned, samtidig med at det alligevel er dem der er i fokus. Slidte jeans og en løs t-shirt er den perfekte kontrast til de feminine øreringe. For at fuldføre looket ville jeg tilføje et par cool, men feminine støvler.

Dette er et outfit jeg gerne selv vil iføre mig, og som egentlig er ret basic.Støvlerne fra Dixie har jeg allerede, og jeg er SÅ glad for dem! Har I nogensinde besøgt en butik som forhandler Dixie? Dem jeg har besøgt har som regel noget super fint butiksinventar. De er virkelig perfekte at tilføje til ethvert basis outfit. Jeg overvejer lidt om jeg skal klikke t-shirten hjem. Blev i hvert fald fristet da jeg så de havde fået Karen by Simonsen inde på lagersalg.nu til ret fordelagtige priser.

__________________________________________________________________________________________________________________

Since I have bought myself a pair of statement earrings I thought it would be a great idea to show you how I want to style them. As I have said before I love contrasts in an outfit. Trashed jeans and an over size tee are the perfect contrasts to the voluminous an feminine earrings. To complete the look I woul add a cool yet feminine pair of boots.

I would love to wear the above outfit. I have allready got the pointy ankle boots from Dixie (now on sale) and so so love them! They are the perfect add to any simple outfit. I’m considering buying the loose tee though.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...