Outfit desription:     Knit: ebay // skirt: Saint Tropez // boots: H&M

Dette outfit er faktisk fra sidste måned hvor det var en del koldere end hvad det er nu. Det er virkelig skønt at vejret er blevet så meget bedre. Det er lysere meget længere og solen har skinnet en hel del de sidste par dage. Jeg hører endda fuglefløjt – måske det virkelig snart er forår. Hvis det her var vinteren med den sne vi har haft, så har den godt nok været kort, men det synes jeg ærligt talt kun ville være skønt! Ikke mindst fordi jeg så snart har lyst til at gå udenfor igen og finde smukke omgivelser til at få taget outfitbilleder i.

__________________________________________________________________________________________________________________

I wore this outfit last month when it was much colder outside than it is now. I really hope that spring is just around the corner so that I can put my sweaters back in to the closet. I promise that I will post more outfits when the weather gets warmer. That’s for sure!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...