Statement earrings

En ting der er meget inde i modebilledet for tiden, er statement øreringe. Mange af dem er store, bemærkelsesværdige og farverige. Men der findes også de mindre og mere neutrale af slagsen, hvis man ikke tør gå hele vejen. Personligt er jeg ret vild med trenden. Især har jeg et crush på dem i art deco stilen – de er super elegante.

Jeg har faktisk for et par uger siden bestilt de lyserøde og orange øreringe på billede 2. Jeg er dog i tvivl hvordan jeg vil style dem, og om de vil være for voldsomme til mig. Derfor har jeg også kigget lidt rundt på Pinterest, Instagram, modeblogs etc. for at finde inspiration til styling. Det kan nemlig se virkelig godt ud med det rette outfit, hår og make-up. Til gengæld kan det komme til at ende lige så katastrofalt, hvis ikke man passer på. Krydser fingre for at de klæder mig. Tænker at style mine øreringe lidt ala. billede 4, med jeans og en afslappet skjorte eller t-shirt. Nu hvor øreringene er meget pigede og prinsessede, så gælder det om at holde mit outfit, alt andet end piget. Jeg tror egentlig det vil fungere både med håret oppe og nede. Hvis øreringene føles lidt voldsomme, kan det være et godt safety-net at have håret nede.

Pink/orange earings here // Turquoise/coral earrings here (adlink) // Ice lantern drops here (adlink) // Gold art deco earrings here // Blue art deco earrings here

_________________________________________________________________________________________________________________

Statement earrings are very popular right now. Many of them are big and colorful, but it’s also posssible to purchase some smaller and more neutral ones. I personally like the trend, and I’m especially fond about the earrings in the art deco style.

About two weeks ago I ordered the pink and orange earrings on photo no. 2. I must say I’m not quite sure how to style them. Maybe they are too voluminous for me. That is why I checked Pinterest, Instagram, fashionblogs etc. to find styling inspiration. I’m very inspired by photo no. 4 with the jeans and a casual shirt. Since the earings are very girly and princess-like I prefer to keep the outfit as far from girly as possible. I think it makes a good contrast. I think it will work with a ponytail but also with my hair hanging down. If the earrings feel too voluminous it’s a good safety net to have your hair just hanging down. That way it covers a bit of the earrings.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...