Ville lige vise jer mine nye sko, som jeg har købt for ca. 3 timer siden 😀

Det var egentlig slet ikke meningen jeg skulle shoppe. Skal jo til New York om mindre end to måneder, og min pengepung er ikke just fyldt med moneter for tiden. Jeg var bare lige ude og købe ind, og tænkte jeg lige ville tage et smut i Gina Tricot for at prøve en kjole jeg havde kigget på. Kun prøve – ikke købe! Men de havde den selvfølgelig ikke længere. Til gengæld faldt jeg over disse skønheder af et par sko. Jeg er blevet ret hooked på trenden med spidse sko, og disse i faux ponyskin og med ankelrem, måtte bare med hjem. Så nu vil jeg genoptage mit shoppe stop igen. Fra nu af holder jeg mig i skindet!

Modellen hedder Lucky shoe og koster 400 kr. Desværre er den udsolgt på hjemmesiden, men det kan være at I er lige så heldige som jeg, og finde et par i en af deres butikker. I kan se skoene på her.

__________________________________________________________________________________________________________________

I literally just bought these shoes. About three hours ago. I wasn’t even suppose to shop but when I saw these beauties I had to have them. I’m going to New York in less than two months so I’m really trying to save some money. I have a thing for pointy shoes at the moment and these just got even better with the faux pony skin.

The shoes are from the Swedish high street brand Gina Tricot. Unfortunately the shoes have sold out on their website but maybe you are lucky to be near one of the physical stores just like me. You can see the shooes on my feet right here.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...