Pointy shoes

 

Lige for tiden er jeg super super vild med spidse sko. De er virkelig feminine og kvindelige, og så er de også ret klassiske. Lige nu har jeg et par ankelstøvler og et par stilletter med spidse snuder – begge i sorte, og jeg kunne rigtigt godt tænke mig at udvide sko garderoben med lidt flere af slagsen. Især de gule er rigtigt fine og sommerlige, og så er jeg lidt vild med det transparente stykke på skoen. Hvem ved, måske jeg finder mig et par i New York om halvanden måneds tid. Der ovre går man vel ikke helt galt i byen hvad shopping angår 😉

Jeg har ovenfor samlet lidt inspiration til spidse sko, og nedenunder er der link til de forskellige, hvis det skulle have interesse.

Silver/here, grey/here, black/here, two-coloured/here, babyblue/here,  nude/here, yellow/here, mint/here

________________________________________________________________________________________________________________

You see pointy shoes everywhere right now. Personally I adore them. I own two pars myself – a pair of ankleboots and a pair of stillettos,both black. I think the pointy shoes are feminine and sofisticated, also the are very classic. I would definitely like to purchase a few more pairs with pointy toes. Maybe I’ll find some when I’m in New York next month. Maybe a pair like the yellow and transparent ones. They are perfect fot summer! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...