Her er lidt billeder af mit outfit fra i fredags inden vi tog i sommerhus, og inden sneen rigtigt ramte. Men koldt var det, så det bliver altså til et rigtigt overtøjsindlæg i dag. Dem viser jeg ellers ikke så tit – de er ikke så interessante, når man kun har de samme få jakker at vælge imellem. For tiden synes jeg virkelig det er for koldt at smide jakken, for at forevige et outfit. Glæder mig virkelig til det bliver lidt varmere igen, og så lover jeg at jeg nok skal få postet outfit billeder lidt oftere til den tid. Dog var jeg hoppet i mine dejlige lange støvler, og nu jeg snakkede om lange støvler på bloggen i går, så ville det da være ret oplagt at vise jer dette outfit i dag 🙂

__________________________________________________________________________________________________________________

An outfit from the other day before the snow really hit Denmark. It has become so so cold in Denmark now, which is why I’m wearing a winter jacket, long boots and headband on the photos. It truly is too cold to take off the jacket for a quick photoshoot. Can’t wait till we hit warmer temperatures. I promise you more outfit photos then. But since I talked about long boots yesterday on the blog I thoght I would be appropriate to show you my own long warm suede boots. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...