Ville lige vise jer mine nye støvler fra Dixie, som jeg købte forleden. En tidlig julegave til mig selv 😀 Havde egentlig planlagt ikke at shoppe her i julen, da jeg til foråret skal til New York, og det er jo ret bekosteligt. Men meget mere om det en anden gang. Disse støvler havde jeg dog længe haft et godt øje til, og da jeg så dem til halv pris slog jeg til. I kan finde dem her hvis I er interesserede. Nogle af størrelserne er dog allerede udsolgt. Jeg poster billeder af hele outfittet i morgen. Nu vil jeg få pakket de sidste julegaver ind og komme ud og få byttet dem med familien.

Forresten så er jeg med i afstemningen om læserprisen 2014 inde på modeblogprisen.dk, og er oppe imod nogle rigtig fantastiske bloggere, hvor størstedelen har langt flere læsere end jeg har. Alligevel ville det betyde utroligt meget for mig hvis du ville gå ind og sætte din stemme på mig. Det kræver ikke andet end at opgive sin email, og så man kan du stemme en gang om dagen. I kan finde afstemningen her (min blog er på række 16). I kære læsere er jo hele grunden til at jeg bliver ved med at blogge <3

______________________________________________________________________________________________________________

I recently bought these snake boots from Dixie. My plans was actually to not shop anything besides christmas gifts this Christmas, as I’m going to New York in March. I wanted to safe my money for that but when I saw the boots on sale I had to have them. You can find them here if you’re interested. I will post the entire outfit tomorrow.

I’m actually nominated to the Danish Modeblogprisen 2014 and I’m up against some pretty amazing bloggers. It would mean the world to me if you would put your vote on me. You can vote once a day. Find the vote here (on line 16). Thanx so much – you guys are the reason I blog every day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...