Ville lige vise jer mine nye ringe, som jeg har fået tilsendt af en up-coming designer, som har stiftet brand i eget navn – BeritMarie. Er de ikke fine? Jeg er ret glad for kobber farvede ting lige for tiden, og derfor faldt de fine fingerspidsringe i god jord, da de landede i min postkasse. Min nye sølvring har jeg gået med siden jeg modtog den. I kan bl.a. se den i dette outfit. Elsker virkelig det simple udtryk den har. Kender I mærket Berit Marie? Det er det der bl.a. står bag den populære Bornholmer ring. Elsker at se hvad up-coming designere har at byde på – og når det så oven i købet er dansk…

Ikke nok med at jeg har været så priviligeret at modtage lidt lækre smykker, nu får I faktisk muligheden for at få fat i en ring derfra. Jeg afholder nemlig en give away i løbet af ugen, så hold øje med bloggen i de nærmeste dage chicas.

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med BeritMarie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...