One outfit, three pairs of shoesDette outfit ville jeg bestemt ikke have noget imod at være hoppet i i skole i dag. Eller i byen eller på shopping for den sags skyld. Jeg synes nemlig at dette outfit kan bruges til mange forskellige begivenheder. I realiteten kunne jeg have dette outfit på til fest, men også bare når jeg skal ud og handle ind. Bare jeg har stylet det med det rette fodtøj.

Har I nogensinde tænkt over hvor meget et par sko gør for det samlede indtryk af et outfit? Selv kan jeg godt lide at have nogle gode basis items, som jeg altid kan holde mig til, og så ændre looket via. mine sko, tasker, smykker og frisure. Jeg vil i øvrigt lave et indlæg snart med gode basis items at have i garderoben. Et par sorte jeans som ovenfor og en tanktop holder altid. Tilføj de cool sølvstøvler for at gøre outfittet mere festligt, hop i de camel farvede ankelstøvler på studie eller arbejde, eller tag de lækre lange flade støvler på til en hel dags shopping. Eller hop endda i et par trainers og tag en lang gåtur med veninden.

1. Silver boots here // 2. long leather boots here // 3. suede booties here (adlinks)

// I samarbejde med Deichmann

________________________________________________________________________________________________________________

Have you ever wondered how much a pair of shoes does to your outfit? I would love to wear the above outfit for many occasions such as partying, shopping, for school and for work. And you know what? I think it is suitable for all of these occasions, just paired with the right footwear to complete my look. The silver boots would be great for a party, while the long flat leather boots would be perfect for a day of shopping, and the suede booties would be suitable for job or school. Even trainers would work with this outfit. You can find links to the boots above.

// sponsored

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...