Outfit description: Jeans: Dr. Denim (Solitaire) // knit: Monki // jacket: Zara // scarf: Besos (similar here) // bag: Thursday Friday // boots: H&M // gloves: Salling

Dette var hvad jeg havde på i mandags, da det godt nok blæste en del, men det er jo ingenting i forhold til stormen i går. Holdt mig også indendørs det meste af dagen med opgaveskrivning, varm te og julekalender. Nu har jeg dog afbrudt opgaveskrivningen for en stund og endelig fået trukket en vinder af min give away, og den heldige blev kommentar nr. 5, som er Maria Møller. Stort tillykke. Jeg har sendt dig en mail. Og til jer andre, fortvivl ej. Der kommer nemlig endnu en lækker give away op på bloggen i løbet af weekenden. Så husk at holde øje 🙂

God weekend piger (og drenge?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...