Outfit descritpion:     shirt: Tommy Hilfiger // skirt: Pieces // boots: H&M // watch: Skagen Denmark // bangle: Marc Jacobs

Dette er et outfit jeg ikke har fået vist jer endnu. Tror det er ved at være et par uger siden billederne er taget. Kan også mærke at det er ved at være for koldt med de tynde nylonstrømper. Må ty til lidt tykkere strømpebukser, hvis jeg vil have kjole og nederdel på i løbet af vinteren. Tænk en gang, på søndag er det officielt vinter. Uhh! Heldigvis er det jo også starten på julemåneden – der kommer julekalender i flimmerkassen og det er første søndag i advent. Og jeg ligger garanteret forædt foran brændeovnen på søndag. Jeg skal nemlig hjem til mine forældre i weekenden, og holde julefrokost med familien. Kan slet ikke vente. Det bliver så dejligt at komme hjem i hyggelige omgivelser og til et hus fuld af liv. Det kan godt være lidt trist en gang i mellem at tulle rundt alene i sin egen lejlighed i Jylland langt væk fra alt og alle.

Hvad værre er, jeg har endnu ikke fundet ud af hvad jeg skal have på til julefrokosten. Har hevet flere kjoler ned fra mit tøjstativ og parret dem med diverse varme bluser, men alt syner bare gammelt og kedeligt. Derfor overvejer jeg også om jeg skal klikke denne kjole hjem. Især efter at have set den på hende her. Kan dog nok ikke nå at få den inden weekendens julefrokost, da jeg rejser til Sjælland i morgen. Men skal til julefrokost med min klasse senere i december, og mon ikke også der kommer et par andre julefester den kommende tid. Den ville også være super fin til juleaften. Det bedste af det hele er at den faktisk er ret billig. Overvejer kraftigt om jeg skal købe den. Nu har jeg de sidste tre dage klikket ind for at se om den var udsolgt, (og håbet en lille bitte smule på at den var udsolgt, så jeg kunne spare de penge og ikke tænke mere på det) Men den er der jo endnu. Er det mon et tegn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...