Wouldn't mind wearing...

Leather pants: St. Martins here // sweat: Current/Elliott here // floppy hat: TheIconic here // boots: OMGfashion here // nailpaint: Ciaté here // satchel: Asos here (adlink)

Dette outfit ville jeg så absolut ikke have noget imod at iføre mig i dag. Har haft en begivenhedsrig weekend med bytur i fredags og opgaveskrivning sammen med veninder hele dagen i går. I dag trænger jeg bare til at slappe af, få sovet ud og være alene. Dette outfit er tilpas afslappet til at hygge indenfor i, men også fint til en gå/cykeltur ud i det skønne søndagsvejr. Har valgt at holde outfittet i mørke efterårs nuancer, kun brudt af en knaldrød taske. Er specielt ret vild med læderbukserne fra St. Martins. De er i blødt lammeskind og derfor perfekt til en afslapningsdag som i dag. Overvejer virkelig om de skal klikkes hjem, eftersom jeg længe har ledt efter et par afslappede læderbukser. Og disse er lige nu sat ned til 649 kr!! Skal, skal ikke?

Hatten kunne jeg også seriøst overveje – den er nemlig ikke særlig dyr, men problemet er at den er fra en australsk webshop, og jeg ved derfor ikke om der bliver lagt told oveni når jeg bestiller der fra. Og så kan den jo hurtigt komme til at blive meget dyrere.

Nu tror jeg at jeg vil begive mig ud i søndagsvejret og indånde den kolde friske efterårsluft. God søndag piger

English: I definitely wouldn’t mind wearing this outfit today. I love to keep an outfit simple in dark shades and then twist it with a bright red satchel. Especially the soft leather pants are one of my favorites. They are actually on sale righ now. Really concidering buying them. The hat is so pretty as well and just perfect for the coming up parties around Christmas.

The weather in Denmark is fantastc today, so I think will go for a walk now. See you ladies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...