skirt: American Apparel // petticoat: S’nob // boots: H&M // jacket: Miss Selfridge // scarf: Besos (similar here) // rings: BeritMarie

Disse billeder er helt tilbage fra starten af måneden, da jeg hentede min niece fra dagpleje. Hun elsker at få taget billeder, så hun skulle da ikke snydes for at få foreviget sit outfit – og sin plyshund.

Ved ikke om I kan spotte det inden under alt overtøjet, men jeg have taget min blonde underkjole på under en nederdel, og så sat en blød cardigan til. Kan godt lide tøj med forskellige styling muligheder. Men uh det er for koldt nu til at smide jakken. Må se om jeg kan få taget nogle flere indedørs outfit billeder, eller også må jeg tage mig sammen og smide jakken til nogle hurtige shoots. Det bliver ligesom lidt kedeligt at kigge på den samme jakke hele vinteren, ikke 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...