My beauty wishlist

Jeg har for længst delt min ønskeseddel ud til familien. Og min plan er også at dele mine juleønsker her inde på bloggen til inspiration. I dag får I så mine beauty ønsker. Jeg har nemlig været inde forbi www.billigparfume.dk og finde en masse lækre sager, som bestemt godt måtte komme hjem hos mig. Og som I kan se, så er det ikke kun billig parfume, som webshoppen sælger, men også diverse skønhedsprodukter, som neglelakker, duftlys- og pinde og make-up.

‘Selvbruneren’ fra Sunspa bliver det første jeg styrter ud og køber efter jul, hvis ikke den ligger under træet d. 24. Jeg har i mange år holdt mig fra alle selvbruningsprodukter, men denne fra Sunspa, som er til ansigtet, giver en naturlig pæn glød, uden at efterlade pletter. Min søster havde snakket så godt om den, og da jeg fik muligheden for at prøve den selv, var jeg solgt.

Min eos læbepomade med mint er virkelig et hit til mine vintertørre læber. Har den med mig i tasken over alt! Tangle teezeren har jeg også længe været lidt lun på. Og så kunne jeg virkelig godt tænke mig en fin neutral farve på mine negle. Chanel har nogle ret fine lakker at vælge imellem. Hvis I er fristet, kan I komme direkte til billigparfume.dk’s webshop ved at klikke på collagen.

Er spændt på at se hvad der ligger under træet om præcis 20 dage. Har i nogle beauty ønsker i år?

// I samarbejde med billigparfume.dk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...