Vi kan ikke rigtigt komme udenom kobber trenden inden for især interiør. Jeg må da også indrømme at hver eneste gang jeg ser en lille fin pyntegenstand i kobber, jubler jeg helt indeni. Jeg synes simpelthen at farven er så fin. Især kombineret med en blød grå nuance og masser af pailletter – så får det den der hyggelige urban boheme feel over sig. Disse fine sager har jeg snappet inde på idemøblers hjemmeside.

Faktisk så opdagede jeg, da jeg tullede lidt rundt på idemøblers hjemmeside efter kobber sagerne, at de lige nu har en julekalender konkurrence kørende online. Hver dag kan du altså vinde fine sager til boligen. Jeg har selv lige været inde og deltage. X fingre. OG den 24. december trækker de lod blandt alle deltagende om en Dunlopillo seng til en værdi af 36.794 kr!! Hvor luksus ville det ikke lige være. Og hvis ikke du lige er den heldige vinder af sengen, kan du finde din nye elevationsseng her. Jeg skal dog ind og se hvad der gemmer sig bag de kommende dages låger – måske der er noget i kobber? 😀

I kan finde julekalenderen lige her. Har I været inde og deltage?

// udarbejdet i samarbejde med Idemøbler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...