Craving // furry coats

Jeg spottede forleden disse skønne faux furs på en webshop jeg ikke kendte i forvejen – www.oasap.com. Jeg synes de er vildt fine og også lidt skøre.Den hvide kunne jeg godt se mig selv i. Der er sådan lidt snedronning over den. Tænker den vil være super fin med sorte skinny jeans, høje støvler, floppy hat og læderhandsker til. Hvad siger I til frakkerne? Kunne forestille mig det var en der delte vandene. I kan finde dem lige her.

I think I have found my true match. I just love love loove these faux fur coats. They are beautyful AND crazy! Love it! Especially the white one, could I imagine myself wearing. It reminds me of the fairytale ‘The Snow Queen’. I would pair it up with some heeled boots, black skinny jeans, a floppy hat and leather gloves. Do you love the coats as much as I do? Find them here.

Indeholder affilliate links

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...