Ville bare lige vise jer mine nye øreringe fra Corazón. Jeg lovede jer jo at følge op på hvordan det gik med jagten på nye smykker. Ikke ret længe efter faldt jeg over disse smukke øreringe inde på redbird.dk. Jeg lagde dem straks i kurven, og kort tid efter lå de hjemme i min postkasse. Desværre var vores lykke kort, da jeg tabte min ene ørering den første gang jeg havde dem på. Vi skulle op til en af min søsters veninder til fest, og i det øjeblik vi var kommet der op, fandt jeg ud af at min ene ørering manglede. Jeg blev så ærgerlig over det at jeg gik et langt stykke vej tilbage og ledte efter den, og bad flere jeg kendte om at kigge efter den. Men intet held var der. Der var der jeg blev enig med mig selv om at jeg blev nødt til at have mig et nyt par. Og jeg har nu endelig modtaget et par igen. Og så har jeg endda en i reserve nu. Det er jo altid godt hvis man (gud forbyde det) skulle tabe en.

Heldigvis er øreringene ikke specielt dyre, og jeg har da også allerede købt flere julegaver inde hos Redbird. 5 down, 20 to go! Hvad siger I til dem? Jeg tror de bliver ret fine til årets julefrokoster. Kan da afsløre at de ikke er de eneste nye smykker jeg har erhvervet mig, men resten må I se i et andet indlæg.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...