Disse to par jeans købte jeg da jeg var i USA. Jeg er og har nok altid været en jeans-pige, men de sidste ca. 2 år er jeg faktisk blevet mere og mere en strømpebuksepige. Dagene hvor jeg går med jeans tæller dog stadig flere end dagene hvor jeg går med strømpebusker. Vi kan dog ikke komme uden om at strømpebukser altså bare er mere behagelige, og så kan man iføre sig fine kjoler og feminine nederdele. Jeans er jo ikke den mest komfortable stykke beklædning, må man sige, men de har altså bare en evne til lige at give en god popo, og så kan man få så mange forksellige modeller; skinny, high-waisted, boot-cut, slim-fit, boyfriend etc. Begge disse par sidder meget stramt, og derfor virkelig godt også. Ens ben syner slankere, numsen er lige løftet, og man får bare det der rå og afslappede look.

Begge par er købt i Macy’s. Det kan føles ret rodet at kigge efter tøj der inde, men hvis man virkelig leder (og bruger lang tid) kan man finde mange gode sager. Disse to par jeans var i hvert fald ikke det eneste jeg kom hjem med der fra. Jeg er især vild med vasken og den mørke farve på Ralph Lauren jeansne, og så er jeg ret vild med det ’slidte’ vintage lignende mærke på dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...