New in // Topshop dress

Har slet ikke fået vist jer min nye kjole fra Topshop. Jeg spottede for noget tid siden den grønne leo kjole på Instagram og måtte straks finde ud af hvor den var fra. Den sad nemlig virkelig pænt på hende der havde den på, og så kunne jeg ikke rigtigt stå for den cut out detalje, som kjolen har på ryggen. Til mit held fandt jeg den og flere lignende modeller, inde på Topshops hjemmeside. Jeg vaklede lidt mellem den sort/pink og den blå leo, men endte ud med den sort/pink kjole. Jeg modtog min for et par uger siden, men der er stadig flere tilbage inde på Topshops hjemmeside, og min er endda sat MEGET ned. I kan finde dem via. linksne nedenunder.

_________________________________________________________________________________________________

 

A couple of weeks ago I ordered one of these dresses at Topshop.com. As soon as I saw the cut out back I knew that I had to have one. I ordered the pink and black one, which is actually now on sale!! There are only a few left, so hurry if yu want one as well.

ou can find the dresses hereherehere and here 

Indlægget indeholder affilliate links

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...