Outfit description:     Jeans: Dr. Denim (Solitaire) // coat: Lanvin <3 H&M // boots: H&M // scarf: Besos here (gifted) // rings:BeritMarie here

Dette var hvad jeg var iført i går, da mine forældre var og besøge mig. Min far nåede lige akkurat at skyde disse billeder af mig inden det begyndte at småregne. Jeg ville egentlig lige vise jer mit nye skønne tørklæde, som jeg har fået i gave af besos.dk. Er det ikke fint? Er så glad for det. Det er lavet i 100% fint uld, men det er egentlig ikke fordi det føles voldsomt uldent – I ved ligesom de der store vamsede halstørklæder. Kan ret godt lide at det her er mere tørklæde agtigt, og så synes jeg det er rigtigt fint til et simpelt sort outfit, som det jeg har på på billederne.

Jeg kunne ikke lade være med lige at klikke et smut ind og lure på deres lækre cashmere kollektion. Det er bare rimelig fristende at købe sådan et lækkert tørklæde, med det vintervejr vi snart går i møde. Uhh får kuldegysninger bare ved tanken. Det er i hvert fald om at klæde sig godt på. Faktisk så har Besos deres egen youtube side, hvor I kan klikke ind og se deres videoer med forskellige bud på hvordan du kan binde dit tørklæde – da jeg først fik set videoerne, slog det mig hvor mange styling muligheder sådan et tørklæde har. I kan finde videoerne ved at klikke her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...