Ville lige vise jer mine tre favorit items for tiden. Støvlerne og uret går jeg med stort set hele tiden. Som jeg har sagt før, så passer disse støvler nærmest til alt, og så er de pæne og enkle på samme tid. De er fra H&M hvis nogle skulle være i tvivl. Mit Skagen ur har jeg brugt meget ofte lige siden jeg købte det i sommers. Det er enkelt, klassisk og feminint. Tror det er derfor det går så let sammen med alle outfits jeg har på. Og så elsker jeg den rosaguld farve og at uret ikke kan ‘lukkes’ helt. Det gør det meget smykke agtigt, hvilket jeg god kan lide. Der er så mange flotte efterårs items fremme, men det kan godt være lidt en dyr omgang hvis man gerne vil have fingre i det hele. Få mere info om privatlån her.

Hatten er ikke en jeg går med hver dag, men jeg er bestemt blevet mere en hatte-pige end hvad jeg har været. Er for tiden på udkig efter en sort feminin hat med en lidt større skygge, lidt ala den her, men jeg elsker den bordeaux røde farve som min hat har – det gør den perfekt her til efteråret.

/udarbejdet for Laanlet.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...