Asos skirt: here (adlink), Valentino flats here (adlink), Botica ring here (adlink), Baum und Pferdgarten knit here 

Så er jeg hjemme igen efter en efterårsferie der er gået alt alt for stærkt. Har været hjemme hos mine forældre i ferien og blive forkælet og hygget om. Jeg har nået at se en masse familie og venner, og alligevel er der mange mennesker jeg ikke har nået at se mens jeg var hjemme på efterårsferie. Men det må blive næste gang så – man kan jo ikke nå det hele. Efter at være kommet hjem fra en bytur kl. 4 i nat, og have spenderet formiddagen og det meste af middagen på at sidde i et tog på vej hjem til mig selv, så er jeg godt brugt. Har derfor brugt eftermiddagen på at slappe af med et afsnit ’sex and the city’, en kop varm te og lidt god bloglæsning. Ovenviste outfit ville jeg bestemt ikke have noget imod at iføre mig i dag. Midi skirt og stor vamset angora strik – kunne det blive bedre på en kold efterårs søndag?

_________________________________________________________________________________________________

English: I have a hangover today, therefore I’ve spend most of the day on the couch watching ’sex and the city’, drinking hot tea and reading my favorite blogs. I think this outfit would be quite perfect for the occasion. Midi skirt and a big woolen angora knit – what’s not to like?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...