Wouldn't mind wearing...

Dette outfit ville jeg absolut ikke have noget i mod at hoppe i. Nu her da jeg sad og sammensatte det, havde jeg i mine tanker at det skulle være et lækkert og lunt efterårsoutfit til skole- eller arbejdsbrug. Derfor har jeg valgt en højhalset sweater og et pencilskirt, og samtidig holdt det i grå/sorte nuancer. Og for at pifte outfittet lidt op, så det ikke er så konservativt, valgte jeg at tilføre nogle items med leopard print. Den lækre uldjakke fra Inwear ville jeg bestemt ikke have det fjerneste i mod at iføre mig på en kold november dag som i dag. Strømpebukserne er lidt meget i sig selv, og derfor en super god kontrast til turtlenecken og de flade støvler. Som I måske nok har bemærket så elsker jeg at bruge kontraster når jeg skal sammensætte et outfit. Hele outfittet er feminint, og leo printene spiller SÅ godt mod det grå/sorte.

Kig forbi Choopin, hvor jeg har fundet alle ovenviste styles. Jeg har selv tidligere handlet på choopin.dk, og de har mange lækre mærker at vælge imellem. Jeg har faktisk lige modtaget en pakke med et lækkert tørklæde der minder meget om det med leo print oppe på collagen, men mere om det i et andet indlæg. I kan klikke på billedet for at komme videre til de forskellige styles.

// Indægget er udarbejdet i samarbejde med www.choopin.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...