Dress: River Island here (adlink) // heels: Calvin Klein here // clutch: Zadig & Voltaire here (adlink) // lipstick: Bare Escentuals here // nailpaint: Ciaté here

Der er godt nok halvanden måned til nytårs aften endnu, og vi skal jo lige have overstået julen og alt hvad det indebærer først, men det er bestemt ikke for tidligt at begynde at tænke på nytårsoutfittet. Nytår er den fest hvor man gerne må skeje lige lidt ekstra ud og skrue en tand op for glimmer og glitter. Dette outfit ville jeg bestemt ikke have noget i mod at iføre mig den aften. En smuk paillet besat kjole, matchende stiltter og clutch, og så skruet op for farverne på læber og negle. Jeg har endnu ikke fundet min kjole, men denne kunne være et bud. Har I fundet jeres outfit til årets sidste aften?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...