Forleden da jeg sad og så “Far til fire på Bornholm” altså de rigtige “Far til fire” film, fik jeg sådan en lyst til at spole tiden tilbage til sommeren 1997 hvor jeg selv var på Bornholm. Det er virkelig et af mine bedste sommerminder. Jeg var 7 år gammel, mine forældre havde lejet et sommerhus et sted på Bornholm (jeg husker ikke hvor), som vi boede i jeg, mine forældre, min søster og min farmor og farfar i en uge. En uge hvor vi nød stemningen og idyllen på solskinsøen, spiste røgede sild (især de generationer der var ældre end min søster og jeg), oplevede Hammershus, hyggede i Gudhjem, sejlede til Christiansø og spiste Krølle Bølle is.

Det var første gang vores forældre havde taget os med til Bornholm, og kan huske at de snakkede om at stedet var så skønt at vi helt sikkert skulle tilbage og holde ferie der en anden gang. Men kender I det at det bare bliver ved snakken? Så har vi i stedet været nede i vores sommerhus i Lalandia Rødby, som vi er stort set hver sommer, eller også har vi været syd på. I hvert fald har vi ikke været på Bornholm siden. Inde på dansk-sommerhusferie.dk kan man bestille sommerhus ferier til lige hvorhen man vil i det ganske danske land. I kan se bare et lille udpluk her. Jeg tror faktisk lige at jeg skal hanke op i mine forældre næste gang jeg ser dem, og høre hvornår det bliver til noget med den Bornholmer tur de snakkede om for 16 år siden. Hvem ved, måske bliver år 2014 året hvor jeg får min anden tur til Bornholm.

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med dansk-somerhusferie.dk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...