[goviral]

 

Ja den er god nok, jeg vil faktisk give jer et tip til hvordan I nemt og hurtigt kan tjene penge. Kender I Eovendo? Det er en portal, som belønner brugere for at se og vurdere reklamefilm. Du kan gøre det både fra din computer, din tablet og din smartphone. Dvs du har muligheden for at se og vurdere reklamefilm imens du eksempelvis sidder i toget på vej til arbejde, eller i bussen på vej hjem fra skole. Ja, du kan gøre det lige når det passer dig. Meget cool studiejob, ikke? Og ret fleksibelt ikke mindst. Hvor mange kan lige prale af det.

Men hvis altså du tænker det måske kunne være noget for dig, så klik da lige ind forbi og lur nærmere. Det er super nemt og hurtigt at oprette sig inde på Eovendo.com. Det tager noget ala 30 sekunder at plotte sine profiloplysninger ind.

Som en bonus deltager du i Eomondos mange konkurrencer, når du ser reklamer. De har løbende uge- og månedskonkurrencer, og hver gang du ser en reklamefilm, optjener du et lod i konkurrencen. Du har mulighed for at vinde gavekort til tøj, iPhones eller rejser, der sendes direkte hjem til din postkasse. Lige nu har I f.eks muligheden for at vinde en tur i biografen, da Eomondo trækker lod om 100 x 2 biografbilletter til  dem der tilmelder sig. Men husk det skal være senest 3. december, hvis I vil have chance for at vinde dem 🙂 Klik her for at komme til siden.

Lyder dette fristende, så kig da lige forbi. I kan jo starte med at se reklamefilmen ovenfor. Den siger budskabet meget godt. Ps. Hvis I i første omgang ikke kan se filmen, så kan det hjælpe at refreshe jeres browser (tryk F5)

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Eovendo

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...