Jeg modtog forleden lidt lækre sager fra webshoppen lagersalg.nu, i øvrigt allerede dagen efter jeg havde bestilt det. I pakken lå bl.a. denne smukke underkjole fra S’nob de Noblesse. Jeg er som så mange andre piger, faldet for underkjole tendensen. Synes denne kjole er så fin og sart i sit udseende, så det passede perfekt med rå biker jakke og boots til. Og så elsker jeg idéen om at den både kan bruges der hjemme som natkjole, og at man så bare kan smide en strik over og hoppe i et par strømpebukser og et par cool støvler, og så er man klar til at gå ud døren. I kan finde kjolen lige her, til en meget fordelagtig pris, men skynd jer, for kan se der inde at der kun er begrænsede str. tilbage.

Nylonstrømperne jeg har på på billederne er også fra lagersalg.nu, og kan varmt anbefales. Jeg havde dem på hele aftenen i byen i fredags, og de gled ikke ned på ét eneste tidspunkt, som strømpebukser ellers ofte har tendens til at gøre. Og så er jeg ret vild med den svage marineblå farve og kvaliteten på dem, specielt prisen taget i betragtning. Sølle 39 kr er de sat ned til. Find dem her.

I kan finde lagersalg.nu på facebook her og på Instagram under navnet @lagersalgnu, hvis I har lyst til at holde jer opdateret på nye styles og gode tilbud.

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med www.lagersalg.nu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...