Yes that’s right. Jeg får besøg af min søster i morgen. Det er så skønt at få besøg hjemme fra når nu jeg til hverdag er ‘alene’ her ovre i Jylland. Jeg glæder mig helt vildt til hun kommer, så skal vi bare hygge hele weekenden med god mad, brownie, film, j-dag, og så skal vi i Messecenter Herning og se Linje 3. Det glæder jeg mig sgu ærligt til.

Det betyder dog nok også at bloggen bliver nedprioriteret i disse dage. Må også sige at jeg føler mig lidt uinspireret for tiden. Men sådan er det nogle gange. På nogle tidspunkter vælter den ind med idéer, hvor jeg knap kan følge med og få det hele skrevet ned, og andre gange er der bare tomt i mit hoved. Og gider altså ikke blogge bare for at blogge. Kvalitet frem for kvantitet, right?

Dog kommer jeg garanteret til at opdatere på Instagram (byjennip), og ellers kan I også tage forbi min søsters stylelog på streetstyle.costume.dk. Hun har desværre ingen blog, men opdaterer i stedet jævnligt med outfits der inde, hvor man iøvrigt kan finde en masse god inspiration og andre spændende blogs. Jeg kan især godt lide det orange outfit som min søster havde på for nyligt. Hvem siger at efterår kun skal være grå og sort?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...