Endnu et outfit fra efterårsferien. Jeg er simpelthen blevet så glad for mine støvler, som jeg købte i H&M i Miami. Da jeg stod med dem i hånden i butikken, var jeg i tvivl om de var mig. De har så vist sig at være helt uundværlige. De perfekte hverdagsstøvler – ja faktisk egner de sig ganske godt til både hverdag og festligere lejligheder. Jeg tager mig selv i altid at hoppe i dem, fordi de passer til nærmest alt. De skal nok blive godt slidt 🙂 Og min nye cool tee har jeg også allerede haft på en del gange. Elsker de forskellige styling muligheder den giver mig; nederdel, chinos, jeans etc.

Senere skal jeg hygge med film og nachos sammen med en masse søde piger, så nu vil jeg lige få ordnet en masse praktisk. See you chicks.

English: I am so loving these boots that I bought in H&M in Miami in August. At the time I actually wasn’t sure if the boots were my style – turns out I can’t live without them. I wear them almost every day because they go with any outfit I put on. I have also been wearing my new Artrebels tee quite a lot lately. I love te many stylig options it gives me. I can wear it with a skirt, with chinos, with jeans etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...