Outfit description:     Jeans: Levi’s // shirt: Tomy Hilfiger // boots + coat: H&M // watch: Skagen

Har ikke fået vist jer dette outfit, som jeg havde på, da jeg var hjemme hos mine forældre i efterårsferien. Et ret simpelt og basic outfit. Frakken, som jeg købte i H&M i Miami, har jeg brugt en hel del. Det er en rigtig fin overgangsjakke, men kan mærke det snart er tid til varmere jakker.

Kan I forresten huske dette indlæg jeg skrev om den trendy restaurant Cafeteria, om hvor lækkert maden var, og at vi havde fået stedet anbefalet af nogle lokale? Fandt i går ud af, da jeg sad og så Sex and the City, at restauranten er med i et afsnit. Haha så er det vist alligevel ikke nogen ukendt perle. Men altså kan nu stadig klart anbefale stedet, det er ikke bare en hype. Nu har man fisme set den serie så mange gange, og aldrig lagt mærke til restaurantens eksistens, men okay sådan er det vel altid – når først man kender et sted, så lægger man mere mærke til det, ikke?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...