Jeg modtog for noget tid siden denne rense lotion fra Beautyakademiet.dk. Jeg havde i noget tid manglet i en ny renselotion og vidste ikke helt hvad jeg skulle gå efter. Jeg har prøvet nogle forskellige renselotions, rensemælke, renseskum etc. men endnu ikke fundet en favorit. Så jeg tænkte at det ikke kunne skade at prøve et mærke jeg ikke havde prøvet før. Denne fra Guinot er en slags skum, som jeg er begyndt at rense mit ansigt med to gange dagligt. Efter en lang dag, hvor ens hud har været udsat for UV-stråler, forurening, make-up etc er det vigtigt at huden bliver renset, da de udefrakommende påvirkninger nedbryder kolagenen i huden, og den derfor ældes hurtigere. Og det er jo med at passe på vores hud mens vi kan. Ydermere er det vigtigt med en god ansigtsmaske en gang om ugen. Den går i dybden, og så føles det næsten som en spa oplevelse. Jeg elsker de dage hvor tiden er til at forkæle mig selv med, en god ansigtsmaske, en hårmaske, manicure, et laangt varmt bad, og så efterfølgende te og bloglæsning på sofaen, ah. Det skal man bare give sig selv lov til en gang i mellem. Selvforkælelse er en vigtig ting, for ens velbefindende og trivsel jo 🙂

Min renselotion dufter skønt og så føles min hud dejlig blød og frisk efter brug. Glæder mig i hvert fald til at se resultatet i det lange løb.

// I samarbejde med beautyakademiet.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...